Page 1 of 1

Propositie voor een Off-Topic subforum

Posted: Tue Jun 16, 2015 9:51 pm
by Crecker
Hallo iedereen :)

Volgens jullie zou het een goed idee zijn om een subforum te creëren waar mensen over dingen, die niks met Nederlands te maken hebben, kunnen praten?

Dank jullie voor jullie opinie :)

Re: Propositie voor een Off-Topic subforum

Posted: Wed Jun 17, 2015 12:31 am
by ngonyama
Tja, nou maak je me nieuwsgierig natuurlijk... Waarover dan? De Philae lander? Complexe integratie? De narwal? Berlusconi? Postzegels verzamelen? De nieuwe Encycliek? Het seksleven van de alpenmarmot? :?

Re: Propositie voor een Off-Topic subforum

Posted: Wed Jun 17, 2015 5:52 am
by BrutallyFrank
@ Crecker: In principe kun je daar het 'Beginnershoekje' of 'Hoekje voor gevorderden' voor gebruiken. Of heb je iets in gedachten wat je daar niet kwijt zou kunnen? Je kunt daar zo'n beetje alles bespreken, als het maar in het Nederlands is.

@ Ngonyama: "Het seksleven van de alpenmarmot? :?" Ah nee, niet alweer ... #-o

Re: Propositie voor een Off-Topic subforum

Posted: Wed Jun 17, 2015 8:51 am
by Dolo
Dat is toch een uitstekend idee. Dit forum is helemaal dood onlangs.

Re: Propositie voor een Off-Topic subforum

Posted: Wed Jun 17, 2015 11:58 am
by Crecker
Ja, ehm... Alle ngonyamas ideeën zijn goed, hoor, maar ik zou erover niet praten... Zeker niet over het seksleven van de alpenmarmotten. :P

Mijn idee was een subforum voor algemene topics die over alles kunnen zijn, ook postzegels verzamelen, als het moet. Ik zie vaak zo'n sectie op fora.

Natuurlijk is de definitieve beslissing niet van mij, maar wel van de forumadmins. Als jullie mijn idee niet geschikt vinden voor een taalforum, geen probleem :) En ik zal 'Beginnershoekje' of 'Hoekje voor gevorderden' gebruiken voor zulke onderwerpen!