Page 1 of 1

(Meer) Voorbeeld examen?

Posted: Sun Oct 17, 2010 7:41 pm
by fleea
Lieve allemaal,

Volgende week ga ik staatsexamen onderdeel luisteren doen (programma I). Ik heb alle voorbeeldexamens bij expertisecentrumnt2 gedaan (http://www.expertisecentrumnt2.nl/staat/staat2008/), maar er staat alleen maar 3 voorbeeldexamens. Natuurlijk is het niet genoeg. Ik ben benieuwd of ik andere voorbeeldexamens op internet kan vinden. Any tips?

Lya

PS: grammar correcties?

Re: (Meer) Voorbeeld examen?

Posted: Mon Oct 18, 2010 7:52 am
by Joke
fleea wrote:Volgende week ga ik staatsexamen (onderdeel) luisteren doen (programma I). Ik heb alle voorbeeldexamens bij expertisecentrumnt2 gedaan (http://www.expertisecentrumnt2.nl/staat/staat2008/), maar er staan alleen maar 3 voorbeeldexamens. Natuurlijk is het niet genoeg. (beter: Dat is natuurlijk niet genoeg.) Ik ben benieuwd of ik andere voorbeeldexamens op internet kan vinden. Any tips?
Alleen wat kleine foutjes. Als je net zo goed kunt luisteren als schrijven, ga je het examen vast goed maken! Ik weet helaas niet waar je meer voorbeeldexamens kunt vinden, maar misschien kan iemand anders je daarmee helpen.

Succes!
Joke

Re: (Meer) Voorbeeld examen?

Posted: Sun Oct 24, 2010 5:02 pm
by Rajae
Hallo iedereen.
Ik ga na een paar dagen de staatexamen doen en ik ben heeeeeeeeeeeeeeel erg spannend ,ik ga eerst spreek en schrijf examen doen en dan later ga ik de laatste twee onderdelen doen.
Wie heeft de laatste tijd van jullie de examen gedaan :roll: :-?
Ik heb altijd een probleem als ik een examen heb dan word ik zooo gespanned en word ik helemaal geblokeeeeeeeeeeeeeerd oooo god god [-o< [-o< [-o<